Modalitati de plata

Canvasdecor foloseşte cele mai sigure metode de plată disponibile pentru a se asigura că procesarea plăţii dvs. va fi executată în condiţii de siguranţă şi securitate.

Metodele de plată acceptate de Canvasdecor sunt:

Plata ramburs

Plată cu cardul, online – în timpul comenzii veţi fi redirecţionat către către serverul securizat de plată. Introducerea datelor cardului trebuie făcută cu atenţie pentru a putea finaliza comanda.

Transfer bancar (ordin de plată) – direct la sediul băncii unde deţineţi cont sau prin internet banking. În acest caz, comandă va fi considerată confirmată în momentul în care primim dovada plăţii prin email. Plata ramburs

Datele necesare pentru efectuare plăţilor prin transfer bancar:

 

CIF 35358126 J23/4575/2015 Str. Linia De Centura 17 Afumati.

Va rugăm să citiţi politicile noastre de confidenţialitate pentru mai multe informaţii.

Facturare

Toate comenzile plasate pe website vor fi livrate doar după achitarea întregii sume din bonul de comandă. După plasarea comenzii veţi putea accesa contul dvs. de utilizator pentru a vedea şi descarca factura fiscală sau puteți solicita trimiterea facturii fiscale prin email.

Cumpără online, în siguranţă certificate 256BIT SSL
Îţi oferă încredere totală!
Produse Originale Va oferim o gama variata
de produse originale
special gandite pentru tine.
Retur Simplu 30 de zile
drept de retur.
Livrarea Rapida Orice comanda
cu livrare in 48 ore.
Acest website folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu acestea. Citește aici politica de confidențialitate

Bu site, i-Kobi ® - E-ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.