Informatie Generala

 •  + Ce este un tablou canvas ?
  Tablourile canvas sunt articole decorative realizate din pânză canvas bumbac 100%, în grosime de 350 gr/m², imprimată prin pulverizare şi întinsă pe un cadru (şasiu)special din lemn.
 •  + Produsele dumneavoastră sunt picturi în ulei sau sunt realizate manual ?
  Nu, produsele noastre tablourile canvas sunt articole decorative realizate din pânză canvas produsă special din bumbac 100% , în grosime de 350 gr/m², imprimată prin pulverizare şi întinsă pe un cadru (şasiu) curbat din lemn pregătit special. Şi în funcţie de imaginea pe care aţi selectat-o i se va da aspect de fotografie sau de pictură în ulei. Tablourile canvas sunt produse mai rezistente decât picturile în ulei sau alte feluri de tablouri.
 •  + Produsele dumneavoastră sunt adecvate spaţiilor interioare?
  Da, produsele noastre sunt articole decorative adecvate spaţiilor interioare. Nu se recomanda folosirea lor în spaţii exterioare.
 •  + Tablourile sunt produse de dumneavoastră ?
  Da. Toate tablourile aflate pe canvasdecor.ro sunt produse de către echipa noastră de specialişti aplicând principiul satisfacerii clientului 100%. Aparatele şi consumabilele pe care le folosim în producţie sunt produse de către marca mondială HP şi sunt garantate pe viaţă că nu se vor decolora. Fără abateri de la cea mai bună calitate la producţia de tablouri, livrările sunt făcute direct la adresă atât în Romania cât şi în celelalte ţări.
 •  + În tablourile multi canvas ( din mai multe piese ) cum ajustăm distanţele dintre piese?
  Tablourile din mai multe piese trebuiesc atârnate lăsând între piese o distanţă de 4-5 cm. În acest fel tablourile se vor vedea ca un tot şi vor arăta mai simetric.
 •  + În acest moment aveţi pe stoc toate modelurile de tablouri aflate pe canvasdecor.ro ?
  Da. Avem. Puteţi cumpăra din stocurile noastre toate imaginile aflate pe site-ul nostru web transformate în modelurile de tablou pe care le alegeţi.
 •  + Ce caracteristici are pânza (canvas) pe care o folosiţi ?
  Pentru tablourile noastre este folosită tesătură canvas artă decorativă, 100% din bumbac, în grosime de 350gr/m² . Acestea nu conţin substanţe sau materii prime ce vă pot afecta sănătatea.
 •  + Ce caracteristici are cerneala pe care-o folosiţi la realizarea tablourilor dumneavoastră ?
  La realizarea tablourilor noastre folosim vopsele cu pigment pe bază de apă aprobate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (WHO) . Cerneala marca HP utilizată la imprimare este garantată 100 de ani împotriva decolorării.
 •  + La realizarea tablourilor sunt folosite materiale de protectie?
  Rama tabloului fiind scheletul care susţine tabloul este realizată dintr-un şasiu din lemn uscat special, în grosime de 3-4 cm. În acest fel, aceasta îşi va păstra forma intactă mulţi ani la rând.
 •  + Ce caracteristici deţine cadrul din lemn pe care îl folosiţi la realizarea tablourilor?
  Tablourile sunt special pregătite pentru dumneavoastră şi vă sunt livrate gata de a fi folosite datorită aparatul de agăţat aflat pe cadrul de lemn care vă va ajuta să le montaţi cu uşurinţă pe perete. Puteţi să vă agăţaţi tabloul cu unu, două sau trei cuie în funcţie de mărimea acestuia.
 •  + Cum agăţ tablourile pe perete?
  Tablourile sunt special pregătite pentru dumneavoastră şi vă sunt livrate gata de a fi folosite datorită aparatul de agăţat aflat pe cadrul de lemn care vă va ajuta să le montaţi cu uşurinţă pe perete. Puteţi să vă agăţaţi tabloul cu unu, două sau trei cuie în funcţie de mărimea acestuia.
 •  + Ce dimensiuni au tablourile pe care le produceţi?
  Pe site-ul nostru web puteţi găsi aproape orice dimensiune de tablouri. Puteţi comanda dimensiunea dorită accesând secţiunea detalii produs şi selectând dimensiunea corespunzătore. Pentru dimensiuni deosebite ne puteţi contacta.
Cumpără online, în siguranţă certificate 256BIT SSL
Îţi oferă încredere totală!
Produse Originale Va oferim o gama variata
de produse originale
special gandite pentru tine.
Retur Simplu 30 de zile
drept de retur.
Livrarea Rapida Orice comanda
cu livrare in 48 ore.
Acest website folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu acestea. Citește aici politica de confidențialitate

Bu site, i-Kobi ® - E-ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.