Politica de returnare

POLITICA DE RETURNARE ŞI ÎNLOCUIRE A PRODUSELOR


Conform legislaţiei române în vigoare (Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative – publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014), orice client are dreptul de a returna produsele achiziţionate, prin apelarea la denunţarea unilaterală a contractului de vânzare-cumpărare încheiat la distanţă, fără invocarea vreunui motiv. Produsele neperisabile se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii.

Procedura de retur:

În cadrul secţiunii Istoricul comenzilor accesaţi detaliile comenzii respective.

Bifaţi produsul pe care vreţi să-l returnaţi, completaţi eventual motivul returnării şi trimiteţi cererea de returnare în vederea obţinerii unei Autorizaţii de Returnare Produse (ARP).

După primirea ARP, puteţi trimite coletul prin curier la Canvasdecor, adresa Str. Splaiul Unirii nr 160 , sector 4 , Bucuresti , în maxim 10 (zece zile lucrătoare de la data primirii comenzii). Taxele de transport vor fi suportate de dvs. În caz contrar coletul nu va fi primit.

Coletul trebuie să conţină: produsele de returnat (acestea trebuie să fie sigilate, în ambalajul original, nedeteriorat şi să conţină toate elementele/accesoriile iniţiale), o copie a facturii iniţiale, o adresa semnată de persoana care a plătit comanda prin care notifică denunţarea contractului şi solicită returnarea sumei plătite, indicând contul şi banca unde se vor returna banii. Suma plătită va fi rambursată integral, mai puţin costul transportului care rămâne în sarcina clientului, în 30 zile lucrătoare de la primirea integrală a coletului de retur şi scrisorii de denunţare (dacă cele două vin separate, cele 30 zile trec de la ultima care a fost primită).

Clientul va primi suma achitată, însă nu va avea dreptul şi la alte despăgubiri (Conform ordonanţei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, aprobată cu modificări prin Legea 51/2003, Capitolul 2, Articolul 10 litera c)

În cazul refuzului returului veţi fi înştiinţaţi despre modul şi condiţiile în care coletul poate ajunge la dvs.

În cazul în care produsele , care sunt afişate pe site sunt indisponibile efectiv în stoc din cauze externe – lipsă de disponibilitate temporară la furnizori sau a unor restricţii locale – Canvasdecor nu este obligată să anunţe clientul faţă de stocul disponibil în timp real.

Cumpără online, în siguranţă certificate 256BIT SSL
Îţi oferă încredere totală!
Produse Originale Va oferim o gama variata
de produse originale
special gandite pentru tine.
Retur Simplu 30 de zile
drept de retur.
Livrarea Rapida Orice comanda
cu livrare in 48 ore.
Acest website folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu acestea. Citește aici politica de confidențialitate

Bu site, i-Kobi ® - E-ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.